Ja tenim obertes les inscripcions per l’intensiu de tennis i pàdel d’aquest estiu!

 

HORARI I ACTIVITATS

Aquest any s’amplia l’horari del curs matinal de competició tan a tennis com a pàdel, passant a ser de 9.00 a 12.00 del matí. Dins d’aquest horari, es dedicarà una hora a la preparació física, treballant activitats de força, resistència, prevenció de lesions, natació… i dues hores a específiques de tennis/ pàdel.

 

INSCRIPCIONS

Les inscripcions ja estan obertes pels alumnes de l’escola d’hivern, que tindran preferència d’inscripció fins el dia 29 de maig. A partir d’aquest dia, si queden places lliures, s’obriran les inscripcions a la resta de gent interessada. Les places són molt limitades, així que cal recordar que un cop feta la inscripció haureu d’esperar a rebre la confirmació per part de l’organització per tal de saber si podeu tenir plaça en les setmanes desitjades.

 

Us podeu descarregar les butlletes d’inscripció al final d’aquesta pàgina. Per formalitzar la inscripció l’haureu de portar presencialment a la recepció del club o enviar-la a escolactmanlleu@gmail.com.

 

Us hi esperem!

PÀDEL – BUTLLETA D’INSCRIPCIÓ ESTIU 2023 TENNIS – BUTLLETA D’INSCRIPCIÓ ESTIU 2023